Alamak, terkedu ammboi dengar cerita ada yang mengaitkan kelahiran puteri sulung Apex dan Leuniey sebagai punca kemerosotan prestasi Apex sebagai penjaga gol Kelantan. Apatah lagi ada yang melemparkan kata-kata yang agak kejam apabila mendakwa anak berkenaan membawa nasib malang buat Apek. Jenis mulut tak ada insuran dan memang busuk hati, apa salah anak itu nak dikatakan sedemikian.

Malas ammboi nak melayan, harap Apek dan Leuniey juga tabah dengan karenah si mulut jahat tu. Yang penting, Apek dan Leuniey berilah kasih sayang sepenuhnya buat Kayla Elayna. Bayi comel tu langsung tidak ada kena mengena dengan apa yang berlaku. Semuanya dari Allah, yang penting Apex sudah berusaha dan selebihnya tiada siapa yang tahu.

Untuk melupakan cerita negatif berkenaan, ammboi ambil pendekatan dengan menyiarkan gambar-gambar comel Kayla Elayna untuk tatapan bersama. Alangkah comel baby Apex dan Leuniey. Lagi comel apabila gambarkan dirakamkan oleh ThePhotolicious.

Jom kita lihat 10 gambar Kayla Elayna dibawah:

anakapektome10 anakapektome8 anakapektome4 anakapektome5 anakapektome6 anakapektome7 anakapektome3 anakapektome2 anakapektome anakapektome9

Kredit gambar sepenuhnya kepada ThePhotolicious.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.