Nikmat Lebaran – Dafi | Sebagai hadiah buat peminatnya, Dafi yang kini bernaung di bawah syarikat pengurusan Out Loud Entertainment Sdn Bhd telah tampil dengan lagu Hari Raya berjudul Nikmat Lebaran. Lebih istimewa lagi kerana lagu ciptaan komposer terkenal Datuk Shuhaimi Mohd Zain atau Pak Ngah dan lirik nukilan Siso Kopratasa itu merupakan impian sejak sekian lama penyanyi berkenaan.

Dafi yang kini mahu dikenali sebagai Dafi Ismail Sabri berkata, kesibukan jadual sebagai anak seni sedikitpun tidak melupakan asal usulnya bergelar penyanyi apatah lagi dan kelahiran lagu berkenaan merupakan jawapan terbaik. Nikmat Lebaran yang merupakan percubaan pertamanya dalam menyampaikan lagu yang berkonsepkan etnik kreatif.

NIKMAT LEBARAN – DAFI


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.