Seorang lelaki muda begitu ekstrem untuk berpacaran dengan wanita berusia atau lebih dikenali sebagai ‘cougar’ apabila dia membuat janji temu dengan seorang nenek yang tiga kali ganda daripada usianya. Kyle Jones, 31, berkata, dia tertarik dengan kulit yang berkedut dimamah usia.

Memetik laporan mStar Online, seorang pekerja di pusat panggilan dari Pittsburgh, Pennsyvania itu pernah membuat temu janji dengan beberapa wanita berusia malah membawa mereka pulang untuk bertemu dengan ibunya yang berusia 50 tahun. Dia sudah pun menjalinkan hubungan selama lima tahun dengan Marjorie McCool selama lima tahun.

Walaupun terdapat jarak usia selama 60 tahun, pasangan itu begitu mesra bersama dan tidak boleh berenggang antara satu sama lain.

kyle jones marjorie mccool

Kyle Jones and Marjorie McCool

kyle jones marjorie mccool kiss

Menurut Kyle: “Pemikiran semua orang mempunyai keanehan yang berbeza. Ada lelaki yang menyukai wanita berambut perang dan seperti saya… saya menyukai wanita tua.”


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.