LIVE STREAMING BARCELONA VS REAL MADRID | COPA DEL REY 26 JANUARI 2012 | Pertembungan dua gergasi Sepanyol sekali lagi menjadi tumpuan. Awal pagi esok, Barcelona akan menerima kunjungan Real Madrid di Camp Nou dalam misi mencari tempat ke pusingan seterusnya Copa Del Rey 2012.

Pada perlawanan minggu lepas, Barcelona berjaya mengalahkan Real Madrid 2-1 namun ketiadaan beberapa tonggak utama termasuk Seydou Keita yang bersama skuad negaranya dalam Piala Negara-Negara Afrika 2012 mungkin sedikit mengganggu misi menumpaskan Madrid.

LIVE STREAMING BARCELONA VS REAL MADRID 22 JANUARY 2012

Berikut merupakan Link Live Streaming Barcelona vs Real Madrid 26 Januari 2012 yang dijangka bermula pada jam 5 pagi. Ammboi akan cuba update Keputusan Semasa dan Terkini Perlawanan Copa Del Rey, Barcelona vs Real Madrid 26 Januari 2012. Keputusan Penuh dan Video Perlawanan Copa Del Rey, Barcelona vs Real Madrid 26 Januari 2012 akan ammboi postkan awal pagi esok.

KEPUTUSAN PENUH PERLAWANAN BARCELONA VS REAL MADRID

BARCELONA    2   VS   2    REAL MADRID

(Barcelona layak ke Separuh Akhir Copa Del Rey 2012 mara dengan aggregat 4-3)


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.