LIVE STREAMING REAL MADRID VS BARCELONA 11 DISEMBER 2011 | PERTEMBUNGAN DUA GERGASI SEPANYOL “EL CLASICO” | Pertembungan El Clasico di antara Real Madrid dengan musuh tradisinya, Barcelona awal pagi esok sememangnya dinantikan oleh penyokong kedua-dua kelab tersebut. Real kini tampak lebih bersedia mengharungi ancaman Barca, apatah lagi skuad kendalian Jose Mourinho itu akan beraksi di gelanggang sendiri di Santiago Bernabeu.

Justeru, pertemuan kali ini dianggap sebagai medan terbaik untuk membuktikan kepada penyokong-penyokong setia skuad The Galaticos bahawa mereka mampu untuk merealisasikan impian tersebut. Dalam dua musim ini sebelum ini, domi- nasi Barca sukar dicabar apabila mereka merekodkan kejuaraan sebanyak dua kali berturut-turut – 2008/2009 dan 2009/ 2010.

KLIK SINI UNTUK

—>>>LIVE STREAMING REAL MADRID VS BARCELONA 11 DISEMBER 2011<<<—

Live Stream Perlawanan Real Madrid vs Barcelona ada diatas manakala ammboi akan cuba update Keputusan Semasa, Keputusan Penuh, Video Perlawanan Real Madrid vs Barcelona 11 Disember 2011 untuk anda.

Bagaimanapun, Real dilihat berada pada tahap prestasi terbaik mereka untuk merampas kejuaraan daripada skuad The Catalan berdasarkan rekod cemerlang mereka dalam saingan musim ini. Setakat ini, Real ternyata unggul apabila merekodkan 12 kemenangan, satu seri dan tewas hanya sekali dalam 14 perlawanan. Malah, anak-anak buah Mourinho boleh mendabik dada apabila berada di puncak liga dengan mengumpul 37 mata, tiga mata meninggalkan Barca di tangga kedua.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.