Pasti ramai yang sudah tahu mengenai tarikh pertunangan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan pada 28 Mac 2012 ini. Namun beliau masih berahsia mengenai tarikh pernikahannya. Namun ada ura-ura mengatakan Liyana akan bernikah selepas pulang dari AS.

Berita terbaru yang ammboi terima adalah Liyana Jasmay dan kekasih hatinya itu, Fathuddin Mazlan bakal melangsungkan perkahwinan pada Januari 2013. Dah tak lama tu dan Liyana dan keluarganya kini sudahpun sibuk untuk mempersiapkan majlis pertunangannya tak lama lagi.

Benda baik eloklah dipercepatkan. Bak kata Liyana sendiri buat apa bercinta lama-lama sebab kalau dah ikhlas apa salahnya selesaikannya dengan cara baik. Sebab itu walaupun hanya berkenalan selama 2 bulan, namun Liyana yang dilamar Fathuddin, meminta kekasih hatinya itu bawa keluarganya untuk berbincang soal perkahwinan. Tahniah Liyana, selamatlah sehalanya dari ammboi.com yer.

 

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.