Skuad Bawah 22 Tahun Malaysia (Malaysia B22) akan memulakan aksi pertama dalam kempen Kelayakan Piala Asia (AFC) B22 (AFC U22 Asian Cup Qualifiers) di Yangon, Myanmar bermula petang ini. Lawannya adalah Korea Selatan B22, misi mencari kemenangan pertama amat penting untuk anak-anak buah Ong Kim Swee untuk memastikan sasaran 2 teratas Kumpulan G tercapai.

Perlawanan Malaysia B22 vs Korea Selatan B22 23 Jun 2012 akan diadakan pada jam 4.45 petang ini (waktu Malaysia). Untuk makluman perlawanan Malaysia lawan Korea Selatan ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro Arena 801 (Bolasepak Kelayakan Piala Asia 2012 B22: Malaysia lwn Korea dari Thuwunna Youth Training Center Stadium, Yangon, Myammar). Berkenaan dengan siaran streaming pula sila ke Live Streaming Malaysia vs Korea Selatan 23 Jun 2012. Jika ada, maka adalah tu. Kalau tak ada jangan mengamuk pula. Ammboi akan cuba update Keputusan Semasa dan Terkini Perlawanan Malaysia U22 vs Korea Selatan U22 23 Jun 2012 di sini.

Kredit pada gambar dan info : Ubola Network


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.