Mamat (Sepah) Mengaku Suntik Wajah Demi Karier | Ini pula cerita mengenai salah seorang bekas ahli Sepah, iaitu Mamat. Menurut satu laporan berita, Mamat telah mengaku bahawa dia telah mengambil suntikan kolegan dan vitamin C untuk kecantikan wajah. Biasanya hanya artis wanita yang mengambil suntikan wajah macam ini, tak sangka pula Mamat juga bertindak demikian. Kenapa? Tak cukup ‘hensem’ ker?

Memetik laporan Malaysia Digest, Mamat memberitahu walaupun dia seorang lelaki, namun dia terpaksa memilih jalan itu demi kesinambungan karier seninya. Bagaimanapun Mamat enggan menjelaskan jumlah wang yang terpaksa dilaburkan untuk menjalani rawatan kecantikan tersebut.

mamat sepah akui suntik wajah


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.