Media Tolong Jangan Buat Spekulasi – Sharnaaz Ahmad | Alamak, ini bagai amaran Sharnaaz Ahmad kepada pihak media. Kerana katanya pihak media telah banyak menokok tambah cerita. Ini kerana kemelut antara dia dan kekasih hatinya, Shila Amzah nampak semakin rumit.

“Saya tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan bahawa hubungan saya dengan Shila Amzah berakhir. Saya tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara tersebut. Media tolong jangan buat spekulasi,” tegas Shaznaaz dalam laporan Sinar Harian semalam.

sharnaaz ahmad

Sebelum ini, kemelut cinta Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah memasuki episod baru apabila Sharnaaz dikatakan sudah berundur diri kerana hilang hormat terhadap ayah Shila, ND Lala.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.