Wah, nampaknya penyanyi Atilia sempat lagi meluangkan masa untuk bercuti ke Nimbin, Australia walaupun sedang berpuasa. Tak apalah, boleh rasai pengalaman berpuasa di negara orang selain bercuti kan. Berdasarkan laporan media, Atilia telah berada di Nimbin sejak Sabtu lalu dan dia turut ditemani rakan-rakan antaranya gitaris kumpulan Hujan iaitu AG Coco yang turut difahamkan bercuti di sana dan mereka telah sempat berjumpa dan meluangkan masa bersama.

Sepanjang berada di Autralia, Atilia bukan sahaja sempat bersiar-siar di sekitar Nimban, malah dia turut meluangkan masa untuk bermain dan berkunjung ke sekitar taman permainan yang terletak di negara tersebut. Atilian juga ada berkongsi beberapa gambar sepanjang beliau berada di sana menerusi akaun Instagramnya. Jom layan gambar berkenaan dibawah!

Atilia-10

Atilia-14

Kredit: INSTAGRAM ATILIA via OHBULAN

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.