Misha Omar Dan Firos Bakal Bernikah Dalam Masa Terdekat? | Sebelum ini penyanyi yang cukup terkenal dengan lagu Bunga-Bunga Cinta, Misha Omar telah menangguhkan pernikahannya dengan tunangnya, Firos Ezzwa Rossly. Katanya, penundaan berkenaan adalah demi kerjaya masing-masing. Namun demikian, Misha Omar dikatakan bakal memberikan kejutan.

Menerusi laporan Malaysia Digest, Misha dijangka akan bernikah dalam masa terdekat dengan tunangnya, Firos dan mungkin ia adalah tarikh yang cukup ‘istimewa’. Dalam portal sama, pereka baju dan pelamin untuk Misha dimaklumkan sudah pun bersiap sedia dengan rekaan busana yang pasti gempak dan menunggu saja lampu hijau dari Misha. Pelamin juga sudah ditempah.

misha omar dan tunang firos ezzman

Oh, musim artis kahwin ni. Semoga segalanya berjalan lancar dan selamat hendaknya.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.