Beberapa hari lepas kecoh dengan isu seorang wanita berjemur dalam keadaan bogel di tingkap rumahnya dan ia menimbulkan suasana kelam kabut apabila mengganggu tumpuan pemandu jalan raya sehingga berlaku kemalangan.

Insiden tersebut berlaku di bangunan kediaman yang terletak di Vienna, Australia. Seorang pemandu yang menyedari kejadian itu merakamkan gambar seorang wanita dengan kakinya menjulur ke luar tingkap bangunan tersebut.

wanita bogel berjemur di tingkap

Michael Kienast berkata, wanita itu mungkin terlalu inginkan sinaran cahaya matahari hingga melakukan aksi yang jarang-jarang dilakukan oleh orang lain. Kira macam tak sempat atau tak ada masa nak keluar rumah, jadi tepi tingkap pun kira boleh lah ni.

Bagaimanapun, sebaik polis tiba ditempat kejadian, wanita itu sudah masuk ke dalam kediamannya dan menutup tingkap tersebut.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.