Pagi-pagi baca berita online jap. Ada pula berita mengenai dua orang selebriti ini, yang dikatakan hangat perang besar sesama mereka. Boleh dikatakan keduanya baru sahaja nak naik (naik ke turun?), dan kini mereka panas bergaduh mengenai isu ‘cerita dulu-dulu’, masa sama-sama dalam pertandingan Dewi Remaja. Disini ammboi bukannya apa, tertarik dengan satu komen kakak tu dalam sebuah media online.

Sebagaimana apa yang dikomen peminat, itulah hakikat yang perlu mereka berdua lalui. Janganlah harapkan kontroversi semata. Dan selama ini, memang kita banyak disogokkan dengan kontroversi murahan dari mereka-mereka ni. Harap berlakon memang entah kemana. Jadi sama-samalah membina karier masing-masing dan tak perlulah nak buat cerita bodoh demi menarik perhatian. Kadang-kadang benda macam ni media cuma nak lariskan rating mereka semata dan bukannya dan menjernihkan keadaaan.

p/s : ambil kesempatan….

 


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.