Ning Baizura Sertai Pas? | Semakin ramai artis yang mula menyertai parti politik samada haluan kanan mahupun haluan kiri. Dan sebelum ini, penyanyi dan pelakon, Ning Baizura juga telah dikatakan menyertai pasri PAS dan ada pihak yang telah menyebarkan gambar penyanyi berkenaan bertudung setelah menyertai parti berkenaan.

Apapun penyanyi bersuara suprano itu, Ning Baizura melalui akaun Twitternya mengecam tindakan parti berkenaan yang mendakwa beliau sudah pun menyertai parti politik itu. Melalui akaun twitternya Ning Baizura menafikan perkara berkenaan. Ning Baizura turut kongsikan keratan akhbar Sinar Harian yang menunjukkan kenyataan salah seorang pemimpin tertinggi PAS tentang dakwaan yang Ning Baizura bakal menyertai PAS tidak lama lagi.

p/s : tak apalah, tapi alangkah manisnya jika kak ning kita ni mengenakan tudung yer…

 

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.