Pakej Komunikasi Belia – Digi Tawar 4 Telefon Pakej Postpaid / Prepaid Untuk Rebat RM200 | Semalam ammboi dah kongsikan berkenaan pilihan telefon pintar 3G yang ditawarkan oleh UMobile dan Maxis/Hotlink. Kali ini ammboi nak kongsikan info berkenaan pilihan telefon yang ditawarkan oleg Digi pula. Untuk makluman anda, Digi menawarkan 4 model telefon untuk anda pilih dalam Pakej Komunikasi Belia 2013 ini. Iaitu 2 model untuk postpaid dan 2 model lagi untuk prepaid.

Pakej Komunikasi Belia – Digi Postpaid

digi postpaid pakej komunikasi belia

Pilihan model telefon ini adalah untuk mereka yang melanggan pakej postpaid sahaja. Dimana anda perlu mendaftar mana-mana pakej Digi Smart Plan. Digi Smart Plan bermula dari RM48, RM68 dan RM88 sebulan. Sudah tentu anda akan dikenakan kontrak dalam masa setahun atau 2 tahun.

digi smart plan

Pakej Komunikasi Belia – Digi Prepaid

digi prepaid pakej komunikasi belia

Ada 2 model untuk pakej prepaid. Selepas pembelian anda akan diberikan tambah nilai percuma sebanyak RM10. Untuk pakej prepaid anda disyaratkan melanggan Mobile Internet Weekly 300MB dimana kos untuk internet ini ammboi masih tak pasti.

Jika anda memerlukan maklumat lanjut mengenai Pakej Komunikasi Belia – Digi sila berkunjung ke www.digi.com.my/pkb/landing.do.

Untuk pendaftaran online Pakej Komunikasi Belia 2013 anda boleh ke sini nbi.skmm.gov.my.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

INFO BERKAITAN

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

KLIK SINI —> INFO PAKEJ INTERNET PREPAID UMOBILE

KLIK SINI —> SYARIKAT TELEKOMUNIKASI LANTIK 1,000 PENJUAL

KLIK SINI —> (TERKINI) SENARAI 28 TELEFON UNTUK REBAT RM200

KLIK SINI —> MAXIS/ HOTLINK TAWAR 8 MODEL TELEFON PINTAR PREPAID DAN POSTPAID


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.