Sebut pasal negara sejuk sahaja, 100% Malaysian people akan jawab Iceland sebab ada perkataan ‘ICE’ di depan. Haha. Dan ramai juga yang tidak tahu negara Iceland ini adalah sebuah negara yang mempunyai keindahan pemandangannya yang sangat menakjubkan bukan hanya penguin dan polar bear yang menghuni pulau ini. Iceland merupakan salah satu destinasi impian bagi semua travellers. Dengan keindahan yang ada di Iceland tidak hairanlah ianya menjadi sebuah negara yang paling popular dalam kalangan pelancong dari Asia. Perkongsian ini adalah daripada Trip Adik Beradik.

And bila ada pakej percutian ke negara Eropah, ramai yang tidak mampu pergi kerana kos perbelanjaan yang terlampau tinggi. Ramai pelancong yang ingin ke Iceland tetapi ramai yang memikirkan perbelanjaannya yang mahal. Ya, Iceland merupakan destinasi yang sangat mahal. Kebanyakkan pakej bajet yang disediakan mencecah RM8K – RM9K hanya untuk 7 hari sahaja. Dan kebanyakkannya mencecah belasan ribu ringgit untuk pakej yang selesa. Tetapi tidak dengan kami! Pakej Iceland kami adalah yang terbaik dan paling murah compare to another pakej yang ada di luar sana tu.

Yess we’re talking about pakej percutian paling murah ke Iceland. Dengan harga pakej ICELAND 9D8N serendah RM7450 SAHAJA (ALL-IN), anda dah boleh isi bucket list anda ke Iceland tahun 2020.

Dengan pakej yang murah ini, anda dapat pergi tempat menarik di Iceland dengan private MPV! Termasuk minyak, tol dan parking.

Yang seronoknya accommodation memang selesa habis. Ada kitchen and macam-macam lagi! Makan pula memang puas hati. Breakfast and dinner provided dalam pakej itu serve memang makanan malaysia. No worries TAB tahu sangat selera orang Malaysia.

Lagi-lagi TAB ini *CHEAPER PRICE BUT WE SERVE YOU THE BEST!* .

Luggage 20kg itu pun dah include dalam price. Murah kan? Tahu-tahu anda sampai airport nanti semua dah settle. Tak perlu susah-susah nak check in semua. Team TAB tunggu siap-siap dah di sana.

Iceland? Apa yang best sangat dengan Iceland ini?

Seriously? Tahu tak Iceland itu macam wonderland and magic of the world? Anda boleh tengok Aurora Borealis ataupun known as Northern Lights. Aurora ini sangat rare and of course you cannot found any in Malaysia.

And then, di sana anda dapat mandi dekat jakuzi terbesar di Iceland known as Blue Lagoon. Blue Lagoon ini bukan man-made tau. Ianya memang natural pool. Kim Kardashian pun dah datang sini. Anda takkan tak nak datang?

Waterfalls dekat Iceland bukan biasa-biasa. Unik sangat dan lain daripada yang lain. Kalau posing, ambil gambar dekat situ, memang ‘instaworthy’ lah!

Lagi-lagi? Apa yang ada dekat Iceland?

Anda semua mesti pernah tengok Dilwale kan? Yes, yang plane wreck tu! One of the famous place to explore. We can expect that anda akan excited untuk ke sini.

Tak rugi join trip ke Iceland. Especially nature lovers sangat sesuai datang ke sini, banyak anda boleh tengok tempat yang menarik and every 15-20km view berubah. Tak sabar kan nak pergi Iceland? Jom pergi dengan kami.

But, we offer a very limited seat untuk ke Iceland ini. Only 15-19 sahaja! So book your slot now!

*ICELAND SPRING *

*TRIP SPRING AURORA HUNTING*
*ICELAND | Winter*

Adult: *RM7950*
Child: *RM7750* (2-12 years old)
Child with Shared Bed: *RM6950*
(2-5 years only)
Baby: *RM1500* (under 2 years old)

*INCLUDE:*

1. 9D8N Tour (Iceland Circle Tour)
2. Flight ticket: KUL – REYJ (Return)
3. Baggage allowance
4. Inflight meal
5. Airport tax
6. Airport Transfer
7. Tour guide + Driver (Malay Speaker)
8. Photographer
9. Transport: Private MPV
(Full Insurance Coverage)
10. Fuel for entire journey
11. Parking for entire journey
12. Toll for entire journey
13. Accommodation: Cabin/hotel/apartment
14. Daily breakfast and dinner

JOM BOOKING
DATE : 1 April – 8 April 2020
ICELAND
(RM7450 including)

INSTALLMENT & CREDIT CARD ACCEPTED.

Rujukan:

www.wasap.my/60124972502

*Trip Adik Beradik dah menawarkan harga yang sangat murah untuk anda pergi ke Iceland nanti. Apa lagi? Cepat-cepatlah book dengan mereka sebab ianya tersangat limited! Untuk detail yang lebih lanjut, and boleh rujuk kepada link yang tertera di atas. Sama ada melalui whatsapp atau facebook page.


Penulis: Siti Khadijah

Siti Khadijah

Merupakan pelajar dan kini menetap di Kuantan.Merupakan penulis separuh masa di Ammboi.com

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.