Seperti kita semua sedia maklum, Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) telah mengeluarkan senarai 27 pekeliling perkhidmatan daripada 81 skim yang terlibat dengan penambahbaikan skim perkhidmatan awam.

Berikut adalah senarai pekeliling berkenaan – – Senarai 27 Pekeliling Perkhidmatan Penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan Seperti Yang Diumumkan YAB Perdana Menteri Dalam Pembentangan Bajet 2014 Pada 25 Oktober 2013.

PEKELILING PERKHIDMATAN BIL 36 2013 - PENAMBAHBAIKAN JADUAL GAJI MINIMUM MAKSIMUM GRED 1 HINGGA GRED 54 SISTEM SARAAN MALAYSIA SSM

Terbaru, JPA juga telah memuatnaik Pekeliling Perkhidmatan Bil. 36/2013 iaitu Penambahbaikan Jadual Gaji Minimum – Maksimum Gred 1 hingga Gred 54 Di Bawah Sistem Saraan Malaysia. Anda boleh memuat turun / download dan melihat pekeliling berkenaan di sini – – Pekeliling Perkhidmatan Bil. 36/2013.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.