Pelan 4G LTE Celcom RM138 Sebulan – 10GB Dengan Kelajuan 50 Mbps | Kelajuan yang sangat menakjubkan. Itulah yang dapat ammboi sampaikan kalau internet yang kita gunakan selaju 50Mbps. Sekarang guna yang 2Mbps pun rasa dah cukup laju dan selesa. Untuk makluman anda, Celcom Axiata Berhad ­(Celcom) telah memperkenalkan pelan jalur lebar 4G LTE berharga RM138 untuk ­kapasiti 10GB dengan kelajuan 50Mbps.

Celcom juga bakal memperkenalkan modemnya berharga RM199 dengan promosi tiga bulan langganan secara percuma yang boleh didapati di pusat membeli- belah Sunway Pyramid, Pavilion dan Menara Celcom sendiri. Namun ianya terhad untuk 1,000 pelanggan terawal sahaja.

celcom 4g lte free 3 month offer

Sebagai langkah promosi, Celcom telah melantik pelari pecut terkemuka dunia iaitu Usain Bolt sebagai duta yang menjadi simbolik kepantasan rangkaian LTE yang dimilikinya.

Dibawah adalah harga untuk pelan Celcom 4G LTE Pro.

pelan celcom 4g lte

Untuk maklumat lanjut, anda boleh lihat → SINI

Anda juga boleh semak coverage di → SINI


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.