Baru-baru ini satu Malaysia dihidangkan dengan gambar ‘panas’ dari wanita yang didakwa mempunyai skandal dengan Adi Putra iaitu Noraida. Ternyata penampilannya pada sidang media berkenaan mendapat pelbagai kritikan dan tohmahan berikutan apa yang didakwa Noraida sebagai ‘tidak sengaja’ itu.

Isu penampilannya itu telah menjadi perbualan ramai dan menjadi topik hangat. Bagaimanapun Nooraida menjelaskan dia ada alasan tersendiri untuk hadir sebegitu rupa. Alasan yang diberikan memang masuk akal dan logik juga. Takkanlah seorang wanita dan isteri seperti Nooraida sanggup untuk memalukan diri sendiri dan suaminya. Pasti ada ketidaksengajaan yang berlaku. Menerusi akaun Twitternya, Nooraida membuat sedikit penjelasan.

noraida

jawapan nooraida isu tayang lurah

p/s: Apapun yang berlaku telah berlaku. Kepada yang share gambar tu sah-sah kongsi ‘saham’ sekali…

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.