NGO Buat Laporan Polis Bantah Himpunan Oren 2012 | Perhimpunan Oren akan diadakan di depan Istana Negara, esok 14 Julai 2012. Sebuah badan bukan kerajaan (NGO) membuat laporan polis berhubung hasrat Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK) untuk mengadakan perhimpunan berkenaan kerana tidak mahu perkara yang tidak diingini berlaku.

Naib Presiden Badan Generasi Prihatin 3R 1Malaysia, Fidel Firaidi Mustafa, berkata laporan polis itu dibuat kerana mahu menjaga kepentingan awam dan tidak mahu sesuatu yang buruk berlaku. Beliau amat berharap supaya polis mengambil tindakan yang sepatutnya bagi menghalang perhimpunan tersebut. Beliau juga tidak mahu negara terus dicemari dengan demostrasi jalanan yang akan merosakkan nama negara dan juga FELDA.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.