Proton Preve – diangkat sebagai model global Proton untuk membuktikan kemampuan syarikat pengeluar kenderaan nasional itu mampu bersaing dengan model antarabangsa. Kehangatan model berkenaan turut memberikan impak tempahan yang cukup baik walau diselitkan dengan ‘kata-kata nakal’ yang mempertikaikan kualiti model berkenaan.

Tempahan kereta global pertama keluaran Proton Holdings Berhad (Proton), kini mencecah 6,000 unit sejak dibuka April 2012 lalu. Pihak Proton menganggap sambutan memberangsangkan itu menandakan permulaan baik buat Proton Preve dan mampu duduk sebaris dengan jenama kereta antarabangsa. Apapun bagi ammboi Harga dan Spesifikasi Proton Preve yang ditawarkan juga cukup menarik dan sudah tentu ia mampu mengangkat semula jenama Proton jika kualiti dan prestasinya terus dipertingkatkan.

p/s : bersama-sama kita sokong kenderaan keluaran tempatan….. 🙂


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.