Puteri Sarah Kini Tampil Dengan Imej Bertudung Penuh | Syukur Alhamdulillah, seorang lagi artis wanita kita sudah berhijab. Sebelum ini kita baca mengenai dia cuba berhijab dan kini artis yang ammboi maksudkan itu, Puteri Sarah sudah berhijab penuh.

Menerusi laporan Media Hiburan, Puteri Sarah memaklumkan dia kini tampil dengan imej bertudung sepenuhnya. Dia yang dihubungi oleh pihak majalah berkenaan mengesahkan perkara tersebut dan melahirkan rasa syukurnya;

puteri sarah bertudung

“Alhamdulillah, niat saya untuk berhijab penuh telah dimakbulkan. Jika sebelum ini saya hanya berselendang, tapi sejak tiga hari lalu saya telah mengenakan tudung sepenuhnya.”

puteri sarah bertudung - model tudung najjah

Puteri Sarah berkongsi saat mula dia mengenakan tudung penuh selepas dipilih menjadi model tudung jenama Najjah pada Selasa lepas.

p/s: Harap berkekalan la yer…


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.