Rain Bakal Dikenakan Hukuman, Langgar Kod Etika Tentera | Penyanyi Korea, Rain kini sedang mengikuti latihan ketenteraan dan latihan selama dua tahun itu bakal tamat pada Julai nanti. Bagaimanapun, penyanyi berkenaan mencetuskan kontroversi apabila dia dikatakan meninggalkan tugasnya dalam latihan ketenteraan untuk bertemu dengan kekasihnya yang juga seorang pelakon, Kim Tae-hee.

Mengikut peraturan, selama menjalani latihan, Rain tidak dibenarkan membuat sebarang perjumpaan mahu pun terlibat dalam aktiviti seni. Oleh itu Kementerian Pertahanan Korea kini sedang melakukan siasatan menyeluruh berhubung kes ini dan tidak menolak kemungkinan jika didapati bersalah, Rain akan menjalani hukuman penjara tentera.

rain korea


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.