Remaja 19 Tahun Mati Bunuh Diri Di Berjaya Times Square 14 Februari 2013 | Seorang remaja perempuan dipercayai berusia 19 tahun telah ditemui mati di lobi Berjaya Times Square. Mangsa dikatakan terjatuh dari tingkat 6 (berdasarkan sumber saksi yang tersebar dalam facebook). Kejadian berlaku pada tengahari tadi dan mangsa meninggal dunia ditempat kejadian dalam keadaan yang mengerikan dimana kepalanya pecah dan berlumuran darah.

Menurut beberapa sumber, wanita tersebut dikatakan terjatuh dari tingkat 6 (masih dapat dipastikan tingkat berapa) bangunan pusat beli belah tersebut. Sehingga kini masih belum dapat dipastikan samada wanita tersebut membunuh diri atau dibunuh atau terbunuh.

bunuh diri di times square

Sumber gambar : Facebook (kredit pada owner yang tak tahu siapa)


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.