Memang kalau boleh semua orang nak elakkan pertemuan dua jagoan pantai timur ini. Sekurang-kurangnya kita mahu lihat keduanya mara ke pusingan seterusnya. Namun apa boleh buat, jodoh antara keduanya cukup kuat. Sehinggakan di pentas Asia juga mahu dibuat perhintungan. Apa lagi, tunjukkanlah kemampuan sebenar kedua-dua pasukan. Biar pasukan lain lihat dengan teruja dan betapa bersyukurnya mereka tidak perlu ‘melayan’ jagoan Liga Malaysia ini.

Kelantan yang muncul Juara Kumpulan H setelah mengalahkan Ayeyawady United pada 8 Mei 2012 kini perlu membuat perhintungan dengan Terengganu yang muncul selaku Naib Juara Kumpulan F setelah berjaya mengikat Kitchee SC, 2-2. Pertemuan pusingan 16 terakhir ini akan dilangsungkan pada 23 Mei 2012 dan Terengganu akan jadi tuan rumah pada perlawanan pertama tersebut. Aksi kedua akan diadakan di Kota Bharu.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.