Seperti yang kita semua maklum, seorang anggota polis dari Unit Rondaan Bermotor (URB), Lans Koperal Mohd Azuan Abdullah, 25, maut dilanggar penjenayah di Parit Buntar, Perak. Mohd Azuan dan dua rakan masing-masing menaiki motosikal Kawasaki Ninja mengejar sebuah kereta Toyota Wish dinaiki tiga penjenayah yang dipercayai terbabit dalam rompakan van rokok di Jalan Bagan Serai-Alor Pongsu.

Menerusi sumber berita hari ini, dua gambar suspek penjenayah yang terbabit dalam kes berkenaan sudah disebarkan. Suspek pertama Azhar bin Ramli dan yang kedua Mohd Nizam bin Ali.

gambar dua suspek langgar polis urb mohd azuan

dua suspek langgar polis urb mohd azuan

Mohon kerjasama semua pihak untuk sebarkan gambar ini. Sekiranya anda ada maklumat mengenai mereka sila hubungi balai polis berdekatan.

Sumber gambar: mymediahubonline


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.