Hari ini 17 November 2015, calon yang menduduki peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) tahun 2015 akan memperoleh keputusan UPSR mereka bermula jam 10.00 pagi ini.

Panduan Semak Keputusan Peperiksaan UPSR 2015 Secara Online dan SMS – Calon boleh mendapatkan keputusan tersebut melalui sekolah masing-masing dan selain itu, pihak Kementerian Pendidikan Malaysia turut menyediakan perkhidmatan semakan keputusan UPSR secara sistem pesanan ringkas MySMS 15888.

Dalam pada itu, dukacita dimaklumkan tiada semakan secara online untuk keputusan UPSR 2015. Kepada calon yang mahu membuat semakan UPSR secara SMS anda boleh ikuti langkah dibawah:

SEMAK KEPUTUSAN PEPERIKSAAN UPSR 2015 SECARA ONLINE DAN SMS

Semakan guna SMS Taip : UPSR (jarak) ANGKA GILIRAN dan hantar ke 15888

Contoh: UPSR KC001A040 hantar ke 15888

Tahniah kepada calon UPSR 2015 yang berjaya mendapatkan keputusan cemerlang. Kepada mereka yang kurang bernasib baik adik-adik boleh cuba lagi pada peperiksaan yang akan datang. Jangan putus asa!!!


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.