Semakan Keputusan PMR 2012 | Hari ini keputusan peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) tahun 2012 mula disiarkan. Tahniah pada yang berjaya. Pada mereka yang kurang ‘berjaya’ itu jangan risau, masih ada peluang lagi untuk anda tingkatkan prestasi untuk menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia pula.

Calon dan ibubapa pelajar juga boleh memperolehi keputusan PMR 2012 dari sekolah. Pada yang belum semak atau buat-buat lupa untuk semak tu anda bolehlah lihat cara semakan keputusan peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) tahun 2012 dibawah. Semakan keputusan PMR 2012 adalah secara SMS.

keputusan pmr 2012

Nota : Berdasarkan pengalaman sebelum ini, terdapat kelewatan atau kegagalan dalam mendapatkan jawapan melalui sms yang dihantar pada hari pertama keputusan diumumkan. Anda boleh tunggu sehingga petang atau malam ini untuk membuat semakan sekali lagi. Harap maklum.

Untuk info lanjut anda boleh rujuk sini —> Portal MOE


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.