Keputusan UPSR 19 November 2012 | Sudah tentu adik-adik yang menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) baru-baru ini sudah tidak sabar untuk mengetahui keputusan peperiksaan berkenaan. Begitu juga dengan ibu dan bapa mereka, mak saudara dan sekalian kaum keluarga. Harap bersabar dan untuk makluman, Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2012 akan diketahui pada hari Isnin, 19 November 2012 ini.

Menurut laporan berita hari ini, Lembaga Peperiksaan Kementerian Pelajaran Malaysia dalam kenyataan hari ini berkata majlis pengumuman analisis keputusan UPSR itu akan diadakan di Bilik Mesyuarat Utama, Aras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, Putrajaya pada tarikh tersebut. Katanya lagi, calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10 pagi pada hari yang sama.

Anda juga boleh buat semakan online Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2012 menerusi laman semakan yang akan ammboi sediakan dibawah. [ATAU KLIK SINI —> SAPS]. Begitu juga dengan LANGKAH semakan SMS keputusan UPSR 2012 sekiranya ada. Harap maklum.

Semakan Online Keputusan UPSR 2012 :

– – -> SEMAKAN ONLINE KEPUTUSAN UPSR 2012 <- – –

Semakan SMS Keputusan UPSR 2012 :

  1. Taip UPSR [angka giliran] dan hantar ke 15888
  2. Contoh: UPSR DC001A044 hantar ke 15888

Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.