Semakan Tawaran Kemasukan Ke Tingkatan Satu (1) di Sekolah Berasrama Penuh Tahun 2013 | Para pelajar UPSR 2012 yang telah memohon memasuki tingkatan satu (1) di Sekolah Berasrama Penuh (SBP) Kementerian Pelajaran Malaysia bagi sesi 2013 boleh buat semakan tawaran kemasukan ke mereka secara online.

Dibawah ammboi ada sediakan link untuk buat semakan online. Sila semak dengan teliti maklumat yang dipaparkan. Sekiranya anda berjaya dan bersetuju dengan tawaran berkenaan, sila cetak surat dan lampiran tawaran kemudian anda mestilah bawa semasa hari pendaftaran.

semakan sbp 2013

KLIK SINI —> SEMAKAN TAWARAN KE TINGKATAN (1) SATU SBP SESI 2013 – AMBILAN PERTAMA

Jika terdapat sebarang pertanyaan sila hubungi Bahagian Pengurusan Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kecemerlangan, Kementerian Pelajaran Malaysia di talian 03 8321 7400.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.