Tamatlah sudah program yang penuh dengan fenomena kat Malaysia sekarang ini, MAHARAJA LAWAK 2011. Program Astro Warna ini telah memecahkan tradisi dalam rancangan realiti tv yang mendapat tempat dalam hati jutaan penonton di negara kita ini. Malam ini kesemua 4 finalis menunjukkan keupayaan masing-masing untuk bergelar juara. Jambu nyata tampil dengan aksi lebih bertenaga, manakala Nabil seolah-olah kembali menyala semangatnya. Begitu juga dengan Jozan yang tampak gah dengan watak-watak ciptaan masing-masing. Namun usaha mereka masih gagal untuk menyekat pelawak terhebat generasi baru, SEPAH untuk bergelar juara Maharaja Lawak 2011.

KEPUTUSAN PENUH :


JUARA – SEPAH

NAIB JUARA – JOZAN

KETIGA – NABIL

KEEMPAT – JAMBU

Tahniah SEPAH. Bagi ammboi, SEPAH memang layak bergelar juara maharaja lawak edisi sulung ini. Dengan aksi final malam ni, sah Maharaja Lawak 2011 menutup tirainya secara rasmi. Nak tengok video mereka teruskan membaca yer.

Keputusan Maharaja Lawak 2011

 

Sepah Pusingan 1

 

Sepah Pusingan 2

 

Dan banyak lagi yang korang boleh search dalam YOUTUBE.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.