Debaran makin terasa. Kini tinggal beberapa jam lagi sebelum sepak mula perlawanan akhir Piala Malaysia 2013 yang menemukan dua jagoan dari Pantai Timur, Kelantan dan Pahang. Untuk makluman anda, aksi final ini dilangsungkan di Stadium Shah Alam dan sepak mula perlawanan dijadualkan pada 8.45 malam.

Bagi mereka yang tidak berkesempatan ke stadium, anda boleh menyaksikan siaran langsung perlawanan akhir Kelantan vs Pahang Piala Malaysia 2013 menerusi saluran TV1 dan juga Astro Arena 801. Berdasarkan beberapa sumber juga, anda boleh menyaksikan perlawanan ini secara online menerusi link live streaming Kelantan vs Pahang yang akan ammboi update dibawah.

Selamat menonton dan semoga anda terhibur!

kelantan vs pahang final piala malaysia 2013

KELANTAN VS PAHANG FINAL PIALA MALAYSIA 2013

LINK 1 | LINK 2 | LINK 3 | LINK 4 | LINK 5

KEPUTUSAN KELANTAN VS PAHANG FINAL PIALA MALAYSIA 2013


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.