Siaran Langsung Perlawanan Liga Super Kelantan vs Perak 7 Julai 2012 | Kelantan akan ‘beraya’ awal sekiranya berjaya mengalahkan Perak pada 7 Julai 2012 ini di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu. Kelantan yang kini hanya memerlukan 3 mata dari 3 perlawanan untuk menjulang kejuaraan Liga Super 2012 namun piala berkenaan mungkin boleh dijulang lebih awal melalui kemenangan keatas Perak.

Walau bagaimanapun, skuad Kelantan tidak boleh terlalu yakin atau dibuai-buai mimpi kejayaan kerana sebarang kemungkin boleh terjadi jika tersilap langkah. Penasihat Persatuan Bola Sepak Kelantan, Tan Sri Annuar Musa turut menyeru akan penyokong Kelantan membanjiri stadium pada Sabtu ini bagi memberi semangat kepada pemain Kelantan.

Untuk makluman, perlawanan Kelantan lawan Perak 7 Julai 2012 ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro Arena 801 bermula jam 8.00 malam (preview) dan sepak mula dijadualkan pada 8.45 malam. Bagi mereka yang tidak berpeluang menonton secara live, ammboi akan cuba sediakan video live streaming Kelantan vs Perak dibawah. Ianya akan ammboi muatkan mungkin 30 minit sebelum perlawanan. Harap maklum.

KELANTAN VS PERAK 7 JULAI 2012 | ASTRO ARENA 801

MAAF TIADA VIDEO
UNTUK MENONTON SILA KE LINK DIBAWAH

or

KE LAMAN —>> UBN ARENA TV (konfom ada) | OLE TV (juga ada) | TRW GEGAR TV

SILA BOOKMARK POST INI UNTUK MEMUDAHKAN ANDA

LIKE PAGE RAKAN AMMBOI JUGA UNTUK INFO TERKINI!


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.