Satu-satunya perlawanan Liga Super 2012 akan berlangsung malam ini antara Lions XII FC vs Selangor. Selangor pastinya akan cuba untuk mencuri mata digelanggang lawan. Namun mengikut rekod Lions XII FC merupakan salah satu pasukan yang boleh dikatakan kuat dalam Liga Super 2012.

Pastinya anak-anak buah Irfan Bakti akan cuba untuk mengekalkan momentum kebangkitan mereka setelah membenam skuad warga kota, Kuala Lumpur 3-0 dalam perlawanan sebelum ini. Untuk makluman, perlawanan Lions XII FC vs Selangor diadakan di Stadium Jalan Besar, Singapura ini akan dibawakan siaran langung menerusi saluran Astro Arena 801. Siaran Langsung Lions XII vs Selangor akan bermula pada jam 7.45 malam.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.