Siaran Langsung Perlawanan Malaysia XI vs Arsenal 24 Julai 2012 | Malam ini, anak-anak Datuk K. Rajagobal anak turun menentang skuad Arsene Wenger, Arsenal dalam perlawanan persahabatan yang akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil. Perlawanan Malaysia lawan Arsenal dijadualkan bermula pada jam 9.45 malam dan akan siarkan secara langsung menerusi saluran Astro Arena (CH801) (sah ada) dan Astro SuperSport 3 (CH817) (sah ada).

Bagi mereka yang tidak berpeluang menonton secara live di TV, ammboi juga akan update Keputusan Perlawanan Malaysia vs Arsenal 24 Julai 2012. Sila ikuti perkembangannya juga menerusi facebook Rakan Ammboi dan twitter amriXammboi untuk info terkini perlawanan dari masa ke semasa.

Untuk siaran online, mungkin ammboi akan sediakan video Malaysia vs Arsenal 24 Julai 2012 dibawah sekiranya ada. Ianya akan ammboi cuba letakkan link dibawah mungkin sekitar 10 minit sebelum perlawanan. Harap maklum.

MALAYSIA VS ARSENAL 24 JULAI 2012

OLE TV | USTREAM | LINK 1 | LINK 2


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.