Siaran Langsung Malaysia vs Indonesia 1 Disember 2012 | Pertembungan hidup mati antara Malaysia lawan Indonesia malam ini akan berlangsung pada jam 8.45 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil. Malaysia memerlukan kemenangan malam ini untuk mara ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012 sedangkan Indonesia hanya memerlukan seri untuk mara.

Perlawanan Malaysia vs Indonesia ini akan disiarkan secara langsung menerusi saluran RTM-TV1 dan juga Astro Star Sports 813. Bagi mereka yang mahu menonton secara online, anda boleh rujuk link dibawah (sekiranya ada) yang akan ammboi update. Anda juga boleh mengikuti perkembangan semasa dan terkini perlawanan menerusi post Keputusan Semasa dan Terkini Perlawanan Malaysia vs Indonesia 1 Disember 2012.

– – – – – LINK REMOVE – – – – –


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.