Malaysia dan Singapura akan sekali lagi bertembung dalam siri perlawanan antarabangsa pada 12 Jun 2012 ini. Dalam pertemuan pertama pada 8 Jun 2012 yang lepas, kemenangan skuad Harimau Malaya dinafikan dengan keputusan ‘ganjil’ pengadil dari Hong Kong dan akhirnya Malaysia sekadar seri 2-2 dalam perlawanan berkenaan.

Pada 12 Jun 2012 ini, perlawanan persahabatan Malaysia lawan Singapura akan dilangsungkan di Stadium Shah Alam, Selangor pada jam 8.30 malam. Untuk makluman, Astro Arena 801 akan menyiarkan Siaran Langsung Perlawanan Malaysia vs Singapura 12 Jun 2012. Anda juga boleh menyaksikan Live Streaming Malaysia vs Singapura 12 Jun 2012 menerusi link di SINI. Sila tunggu sehingga 10 minit sebelum perlawanan untuk update link (sekiranya ada). Harap maklum.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.