Pertembungan Singapura lawan Malaysia malam ini di Stadium Jalan Besar, Singapura semestinya amat dinantikan. Pertembungan yang boleh diibaratkan antara dua musuh tradisi ini dijangka berlangsung sengit jika kena pada gayanya. Datuk K Rajagobal perlu memastikan anak buahnya tidak kecundang ditangan lawannya itu jika mahu menebus kembali kekecewaan menentang Filipina tempohari.

Perlawanan persahabatan antarabangsa, Singapura vs Malaysia 8 Jun 2012 ini akan bermula pada jam 7.30 malam ini dan ianya akan disiarkan secara langsung menerusi Astro Arena 801. Jangan lupa saksikan perlawanan ini malam ini yer. Bagi mereka yang tidak berpeluang menonton secara live, anda juga boleh menonton Live Streaming Malaysia vs Singapura 8 Jun 2012. Ammboi juga akan cuba update Keputusan Perlawanan Malaysia vs Singapura 8 Jun 2012 di blog ini. Harap maklum.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.