Sinopsis Dan Trailer Filem Juvana | Juvana The Movie merupakan filem yang diadaptasi dari drama Juvana iaitu sebuah kesinambungan kepada kisah Daim lakonan Zahiril Adzim, Botak (Johan A’sari), Apek (Syazwan Zulkifly) dan Ayam (Adam Shah), Panjang (Idzham Ismail), Kicap dan Komeng yang pernah menjadi fenomena kepada penggemar drama tersebut tidak lama dahulu.

Di samping karakter asal yang telah diketahui latar belakang hitam itu, produk terbitan Filmscape Sdn. Bhd. dan Juita Viden Sdn. Bhd. itu menampilkan kelainan dengan kehadiran watak-watak baharu seperti Lan Todak lakonan Sharnaaz Ahmad, Jamal (Syafie Naswip), Sara (Sara) dan Ali (Adlin Aman Ramli).

Juvana The Movie memaparkan kisah Botak, Apek, Ayam, Kicap, Panjang dan Daim selepas pusat pemulihan Wira Bakti ditutup. Dipindahkan ke sekolah juvana lain, pelbagai cabaran baru yang mereka hadapi. Untuk makluman filem Juvana The Movie bakal berada di pawagam pada 24 Januari 2013.

juvana the movie

Juvana The Movie Official Trailer 2013

MTV FILEM JUVANA HD (BABAK KEDUA) by DRAMA BAND


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.