Sinopsis Dan Trailer Filem Wawa Semput | Wawa Semput mempertaruhkan kesinambungan 3 watak utama daripada Filem Adnan Sempit iaitu Wawa lakonan Yana Samsudin, Bobby (Along Cham Raja lawak), dan Ismat (Angah Raja Lawak). Wawa Semput yang menelan kos sebanyak 1.85juta itu mengisahkan kesinambungan cinta Wawa dan Bobby yang dikembangkan dari filem Adnan Sempit.

Sinopsis Filem Wawa Semput | Wawa kecewa dengan sikap Bobby yang kembali merempit mengambil keputusan untuk pulang ke kampung halamanya. Ismat cuba memenangi hati Wawa dan mengikut Wawa pulang ke kampung. Ismat dan Bobby pula kena bersaing untuk memikat hati Wawa dan juga bapa Wawa. Segala konflik mula ditambah dengan kemunculan Ayuni yang dilakonkan oleh Adibah Yunus telah jatuh cinta terhadap Ismat.

poster wawa semput

wawa semput 2

wawa semput 3

Trailer Filem Wawa Semput | Filem Wawa Semput dijangka berada dipawagam pada 31 Januari 2013. Apapun saksikan trailer filem ini dibawah.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.