Tahniah diucapkan kepada personaliti TV3, Ally Iskandar. Menurut sumber info, isterinya Farah Lee disahkan hamil anak sulung mereka dan ianya telah pun memasuki 12 minggu. Berita mengenai kehamilan berkenaan telah dikongsikan oleh Farah menerusi laman sosial Facebook nya.

Dalam pada itu, beliau turut berkongsi mengenai keguguran kandungan pertamanya pada 15 April 2013. Ketika itu kandungannya berusia kira-kira 7 minggu. Berikut ialah status Facebook yang telah ditulis oleh Farah Lee:

farah lee dan ally iskandar

Significant 2 on 200112. Ulangtahun ke-2 ‘Aku Terima Nikahnya’ and we celebrate this year anniversary together with 12 weeks old lil caliph in my bump. Our 2nd baby after my miscarriage on 150413 of 7 weeks old lil boo. Feeling blessed with all those ‘gula’ and ‘garam’ during these 2 blissful years alhamdulillah.

Tahniah sekali lagi diucapkan buat Farah Lee dan Ally Iskandar. Jangan buat kerja berat-berat. Sudah tentu ramai peminat mereka tidak sabar menantikan wajah comel bayi pasangan ini. Diharapkan segalanya berjalan lancar. Insya Allah.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.