Tahniah diucapkan kepada pelakon Sharifah Sofea yang selamat melahirkan bayi keduanya pada 21 September 2013 (Sabtu). Menerusi laman Instagramnya, Sharifah Sofea ada berkongsi gambar anaknya namun kurang jelas kerana dilindungi dengan kain napkin yang dibalut keseluruhan badan bayi itu.

gambar anak kedua sharifah sofea

Selain itu, Sharifah Sofea juga  tidak berkongsi info mengenai kelahiran bayinya itu dan ammboi tidak pasti sama dia melahirkan bayi lelaki atau pun perempuan. Namun menerusi laman sosial berkenaan Sharifah Sofea seperti ada menggelarkan nama bayinya sebagai Madah. Apapun, lelaki atau perempuan tidak penting asalkan Sharifah Sofea dan bayinya selamat dan dalam keadaan sihat.

Tahniah sekali lagi ammboi ucapkan dan semoga berbahagia dengan kehadiran orang baru.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.