Linda Jasmine, isteri kepada Que Haidar telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 2.8 kilogram pada jam 1.28 petang, Khamis. Menurut sebuah portal berita, bayi yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar itu dilahirkan secara pembedahan di Hospital Gleneagles, Kuala Lumpur.

Linda memberitahu, dia sengaja melahirkan Cleo pada 26 April kerana dua anaknya yang lain turut dilahirkan pada tanggal 26 hari bulan. Anak pertama mereka, Qalif Khan, 12, dilahirkan pada 26 Januari 2000 sementara Tengku Ratu Haidar, 2, yang lahir pada 26 Oktober 2009. Bagaimanapun, Linda belum bersedia mendedahkan wajah anaknya itu buat masa ini. Pasangan ini telah mengikat pada 14 Februari 2009.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.