Terengganu akan berdepan Song Lam Nghe An FC (kelab Vietnam) di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu dalam misi mencari mata penting untuk memastikan Terengganu layak ke pusingan seterusnya dalam saingan Piala AFC 2012.

Terengganu kini menghuni tangga kedua, Kumpulan F – Peringkat Kumpulan Piala AFC 2012 dan peluang untuk mara ke peringkat seterusnya cerah jika menang mengatasi Song Lam Nghe An malam Rabu ini. Untuk makluman, perlawanan Terengganu lawan Song Lam Nghe An pada 25 April 2012 ini akan diadakan pada waktu malam bermula jam 8.45 malam sebagaimana jadual.

Berkenaan siaran langsung perlawanan Terengganu vs Song Lam Nghe An 25 April 2012 ini pula ammboi belum pasti ada atau tidak. Begitu juga dengan live streaming. Apa-apa info akan ammboi updatekan kemudian. Jangan lupa singgah di blog ammboi untuk dapatkan maklumat terkini perlawanan Terengganu vs Song Lam Nghe – Piala AFC 2012.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.