TERMASUK SELANGOR | 7 KERAJAAN NEGERI KINI SETUJU BERI BONUS SETENGAH BULAN GAJI KEPADA KAKITANGAN AWAM NEGERI 2011 | Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim turut mengumumkan mengikut langkah Kerajaan Pusat membayar bonus setengah bulan gaji dan menarik balik keputusannya pada 3 Ogos lalu untuk memberi bonus RM500 kepada semua kakitangan Gred 54 ke bawah.

“Ia bukan bermakna kakitangan awam negeri akan dibayar dua kali bonus, tetapi hanya memberi mereka setengah bulan gaji seperti Kerajaan Pusat,” katanya.

Dengan ini 7 kerajaan negeri telah bersetuju mengikut jejak kerajaan pusat dalam pemberian bonus setengah bulan gaji kepada kakitangan awam negeri masing-masing. Semoga lain-lain negeri juga akan mengikut jejak yang sama.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.