TIKET PERLAWANAN MALAYSIA VS JEPUN 22 FEBRUARI 2012 | KELAYAKAN OLIMPIK 2012 (ZON ASIA) | Bagi sesiapa yang sedang mencari info Tiket Perlawanan Malaysia vs Jepun 22 Februari 2012 ini, anda kini berada di post yang sesuai. Untuk makluman semua,  Tiket Kelayakan Olimpik Malaysia menentang Jepun berharga RM40 (tempat duduk utama), RM20 (terbuka) dan RM5 (kanak-kanak bawah 12 tahun).

Tiket Perlawanan Malaysia vs Jepun akan mula dijual di Bukit Jalil pada Selasa, 21 Februari 2012 mulai jam 5 petang. Anda juga boleh dapatkan tiket berkenaan di 850 Kedai Mesra Petronas seluruh negara, terhad hanya untuk tiket berharga RM40 dan RM20 sahaja. Berkenaan Tiket Online, ammboi belum dapat pastikan lagi. Pada kawan-kawan yang ada info tu tolong share yer.

Sumber + Gambar : FB Bolasepak Malaysia

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.