Tindakan seorang jururawat menyusukan bayi yang kelaparan ketika pembedahan di sebuah hospital di Shenzhen, China mendapat pujian pengguna laman sosial di China.

Beberapa gambar jururawat berkenaan Li Baoxia yang menyusu badan bayi berusia sebulan itu viral di Internet dan menyentuh hati sesiapa yang melihatnya.

Tindakan jururawat menyusukan bayi ketika pembedahan dapat pujian ramai? Kenapa Li menyusu bayi berkenaan? Oh rupanya bayi itu dilaporkan menangis dan kerap bergerak ketika menjalani satu pembedahan di kepalanya di sebuah hospital di sini.

TINDAKAN JURURAWAT MENYUSUKAN BAYI KETIKA PEMBEDAHAN DAPAT PUJIAN RAMAI

Keadaan itu menyebabkan doktor sukar melakukan pembedahan kerana boleh membahayakan nyawa bayi berkenaan. Li yang membantu doktor sepanjang pembedahan kemudian mendukung bayi itu dan terus menyusukannya.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.