Tahniah diucapkan kepada pendakwah selebriti Ustaz Don dan isterinya Husna Mohd Zahry diatas kelahiran cahaya mata sulung mereka pada Sabtu lalu di Kaherah, Mesir. Sudah pasti ramai tertanya-tanya apakah jantina anak kepada Ustaz Don.

Untuk pengetahuan anda, penceramah itu sebenarnya memperoleh bayi lelaki dan menerusi laporan sebuah akhbar, ahli keluarga Ustaz Don memberitahu isteri personaliti tersebut iaitu Husna selamat melahirkan bayi lelaki dalam keadaan normal yang diberi nama Don Mustofa.

isteri ustaz don

“Ustaz Don tiba di Mesir dari Malaysia dua hari sebelum isterinya bersalin. Alhamdulillah, anaknya sihat dan mereka gembira dengan kelahiran itu,” katanya dalam laporan tersebut.

anak ustaz don

Terdahulu Ustaz Don atau nama sebenarnya Don Daniyal Don Biyajid, 30, dalam Facebook miliknya memuat naik status memaklumkan Husna selamat bersalin pada pukul 4.25 petang Sabtu lalu (waktu Mesir). Dalam status itu Ustaz Don tidak menyatakan jantina dan nama bayi berkenaan sebaliknya hanya memberitahu bayinya dilahirkan dengan berat 3.5 kilogram. Beliau turut memaklumkan akan pulang ke Malaysia pada 30 Januari ini. Pasangan itu bernikah pada 23 Ogos 2012.

Tahniah sekali ammboi ucapkan…


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.