Baru-baru ini Memey Suhaiza telah membuat kejutan untuk suaminya, Norman Hakim. Kejutan berkenaan adalah Memey telah mengadakan majlis ulangtahun perkahwinan mereka yang kedua. Ianya telah telah dibantu dan dihadiri oleh rakan-rakan rapat Memey dan Norman sendiri. Majlis berkenaan diadakan pada 24 September yang lepas.

video sambutan ulangtahun perkahwinan memey suhaiza dan norman hakim

Untuk makluman anda, Norman dan Memey telah diijabkabulkan pada 24 September 2011 bertempat di Johor. Hasil perkahwinan selama dua tahun, mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki bernama Mohamed Darwisz Hakim.

sambutan ulangtahun perkahwinan memey suhaiza dan norman hakim

Jom layan video serta foto-foto yang dikongsikan oleh Memey sewaktu majlis sambutan ulangtahun perkahwinannya tempoh hari dibawah:

Sumber: Instagram Memey Suhaiza

Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.