(Video) Ikan Duyung Dijumpai Di Israel? Biar Betul? | Susah juga nak percaya dengan berita ini. Biasanya kita anggap ikan duyung itu hanyalah dongeng atau mitos semata-mata. Namun kuasa Tuhan, mungkin ikan duyung ini benar-benar wujud, siapa tahu kan? Jom lihat petikan video dan gambar yang telah disiarkan menerusi saluran Animal Planet dibawah.

ikan duyung ditemui di israel

Video berkenaan menjadi perbualan hangat apabila dikatakan ternampak satu objek seperti ikan duyung yang kelihatan pada pertengahan video tersebut. Kejadian dikatakan berlaku di Kiryat Yam, Israel dan menurut penduduk di situ ikan duyung itu cuma akan memunculkan dirinya pada waktu petang sahaja.

Video Real Mermaid Caught on Camera (Seen on Animal Planet)

p/s: Masih susah nak percaya sebab mungkin ada yang akan kata video edit atau lakonan semata-mata. Namun siapa tahu ia benar-benar wujud?

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.